Лісова ентомологія. Ч. ІІ : методичні рекомендації - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, O. P.; Sukhomlin, K. B. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 10 лабораторних робіт із курсу “Лісова ентомологія”, передбачених навчальним планом ОКР “бакалавр” спеціальності 6.090103 „Лісове і садово-паркове господарство”. У роботах розглядаються теми, що висвітлюють типи пошкоджень рослин, основні групи шкідників лісу та ентомофагів. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, список літератури.
Keywords: лісова ентомологія; типи пошкоджень рослин; шкідники лісу; ентомофаги