Функціонування систем електронного документообігу в органах державної влади - Петрович, Валентина Василівна (My University, 2024)
Системи електронного документообігу в органах державної влади відіграють ключову роль у вдосконаленні процесів управління електронними документами. Основною метою цих систем є автоматизація повного циклу робіт з електронними документами, в тому числі введення, реєстрацію, розподіл, редагування, збереження, пошук, перегляд, відтворення, контроль виконання та обмеження доступу.
Keywords: електронний документообіг; системи електронного документообігу; органи державної влади; документування управлінської діяльності