Організація туристичних подорожей і туроперейтинг - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна (Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2016)
У статті викладено основні аспекти організації туристичних подорожей, а також організації туристичного обслуговування;обґрунтовано доцільність упровадження туроперейтинга у сферу туристського підприємництва. Охарактеризовано принципи організації обслуговування туристів. Розглянуто основні види туроперейтинга та турів. Визначено ключові питання просування туристичного продукту. Викладено вимоги до менеджера туроперейтинга.
Keywords: туристична подорож; туристична послуга; туристичний продукт; туроперейтинг; туроператор; турагент; процес просування туристичних послуг; розробка туристичного продукту; 338.48:338.48-32(075.8)