Роль освітнього середовища внз у професійній підготовці вчителя початкових класів - Мельник, Ірина Миколаївна; Melnyk, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
В тезах висвітлено наукові підходи до проблеми освітнього середовища ВНЗ, його змістової насиченості та вияву механізмів цілеспрямованого системного впливу на формування майбутнього вчителя.
Keywords: освітнє середовища педінституту; професійна підготовка вчителя початкових класів; професіоналізм майбутнього педагога