Документаційне забезпечення управління - Петрович, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розробка містить методичні рекомендації для вивчення здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа освітньої програми Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність нормативного освітнього компонента «Документаційне забезпечення управління». Увагу акцентовано на практичній складовій курсу ‒ підготовці фахівців з інформаційно-аналітичної діяльності, організаторів діловодства, референта. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.
Keywords: документаційне забезпечення управління; документ; управлінська інформація; управлінське рішення; освітній компонент; 023:005]:002.1]](043.5)