Озера та болота Волині : краєзнавчий бібліографічний покажчик - Сидорук, Інна Петрівна; Ільїн, Леонід Володимирович; Ільїна, Ольга Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Географічний факультет, 2019)
Покажчик містить бібліографічну інформацію про озера та болота Волинської області. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, краєзнавців, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; волинська область; волинь; природні водойми