Еколого-біологічні особливості деревних рослин - Ковалевський, Сергій Борисович; Шепелюк, Марія Олександрівна; Войтюк, Василь Петрович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Андреєва, Валентина Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки містять рекомендації до виконання лабораторних занять з дисципліни «Еколого-біологічні особливості деревних рослин». Рекомендовано студентам факультету біології та лісового господарства освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 205 «Лісове господарство».
Keywords: дендрологія; еколого-біологічні особливості деревних рослин; покритонасінні; 630.17: 582.5