Англійська мова : силабус нормативного освітнього компонента - Одарчук, Наталія Андріївна; Даркевич, Олена Володимирівна; Козак, Світлана Володимирівна; Перванчук, Тетяна Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус ОК «Англійська мова» складений відповідно до освітньо-професійної програми (ОПП) підготовки бакалавра спеціальності 035 Філологія, за освітньо-професійною програмою Мова і література (англійська). Переклад. Силабус передбачає послідовність та наступність у вивченні матеріалу протягом чотирьох років навчання (I-VIII семестри) та зорієнтований на розвиток навичок і вмінь практичного володіння англійською мовою, а також готує до здачі основних міжнародних іспитів, які є кваліфікаційною умовою участі студентів у міжнародних освітніх програмах обміну, стажування, навчання та наукової діяльності. Силабус включає використання автентичного матеріалу, інтерактивних електронних і он-лайн ресурсів. Об’єктом ОК «Англійська мова» є сучасна англійська мова. Предметом ОК «Англійська мова» є просодичні, орфоепічні, граматичні, лексичні та стилістичні норми сучасної англійської мови. Зміст навчального процесу реалізується у практичному англійською володінні мовою у наступних аспектах: мовленні (усному і писемному, підготовленому заздалегідь та спонтанному у межах тематики, що вивчається); читанні оригінальних текстів з повним розумінням прочитаного; аудіюванні оригінальних монологічних (діалогічних) текстів носіїв мови, перегляді відеоматеріалів англійською мовою; письмі (написанні творчих робіт за визначеною у межах силабусу тематикою).
Keywords: Англійська мова; Силабус; нормативний освітній компонент