Маркетинг бренду - Дейнека, Людмила Панасівна; Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
Подано бібліографічну інформацію про маркетингову товарну політику підприємства, сутність цілі та завдання брендингу, конструювання ідентичності бренду та його комунікаційну кампанію.
Keywords: бібліографічні видання; маркетингова товарна політика; товарна марка; товарний знак; 33(01)