Спеціальний музичний інструмент: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Спеціальний музичний інструмент» для студентів за напрямом підготовки 6.020204 «Музичне мистецтво» на базі ОКР «Молодший спеціаліст».
Keywords: Спеціальний музичний інструмент; Special musical instrument