Енергозбереження та енергетичний аудит : програма вибіркової навчальної дисципліни - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Енергозбереження та енергетичний аудит» є вивчення основ раціональної експлуатації теплотехнічного обладнання задля максимальної економії палива, матеріалів та економічно обґрунтованого використання вторинних енергоресурсів.
Програма навчальної дисципліни «Енергозбереження та енергетичний аудит» підготовки магістра галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», за освітньою програмою «Економіка довкілля та природних ресурсів».
Keywords: енергозбереження; енергетичний менеджмент; енергетичний аудит