Лариса Володимирівна Засєкіна [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2023)
У покажчику репрезентовано бібліографію праць Л. В. Засєкіної за 1998–2022 рр. Представлено монографії, науково-методичні та навчально-методичні посібники, публікації в збірниках наукових праць і матеріалах наукових конференцій та статті у фахових вітчизняних і зарубіжних виданнях. Видання стане в пригоді науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам, всім, хто цікавиться розвитком психологічної науки.
Keywords: бібліографічні видання; біобібліографія; науковців ВНУ ім. Лесі Українки; 016.159.9(477.82)