Психологія залежної поведінки - Мудрик, Алла Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У навчальному посібнику представлено основні розділи психології залежної поведінки. Висвітлено актуальні проблеми сучасної психології , уміщено підрозділи типології сучасних адикцій, зокрема, хімічних, біохімічних та нехімічних залежностей. Окреслено методи профілактики, діагностики, психотерапії та кореції залежних форм поведінки. Рекомендовано для підготовки магістра та бакалавра галузі знань 05 – соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 – психологія
Keywords: клінічна психологія; адиктивна поведінка