Цифрові освітні ресурси - Хомяк, Марія Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Лабораторний практикум містить ряд лабораторних робіт з освітнього компонента «Цифрові освітні ресурси». Матеріал структуровано за темами, до кожної із тем наведено відповідні завдання. Видання призначене для здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю А4 Середня освіта другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: Цифрові освітні ресурси; 37:004.9(072)