Інвестиційний менеджмент - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У навчальному посібнику розміщено курси лекцій з інвестиційного менеджменту. Курс лекцій розкриває сутність, роль та засади інвестиційного менеджменту, складові інвестиційної діяльності та особливості інвестиційного середовища, види інвестиційних ресурсів та основи політики їх формування, специфіку управління реальними та фінансовими інвестиціями. Значну увагу приділено технологіям обґрунтування інвестиційної стратегії, формування та реструктуризації інвестиційного портфелю. Рекомендовано для підготовки магістрів галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 «Економіка» та 07 «Управління та адміністрування».
Keywords: інвестиція; Методологічні основи інвестиційного менеджменту; інвестиційна діяльність; Оцінка ліквідності інвестицій