Сучасний стан інноваційної складової економічної безпеки України - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2017)
У статті проаналізовано сучасний стан інноваційної складової економічної безпеки України. Визначено її місце в світовому інноваційному просторі. Виявлено основні тенденції розвитку інноваційної сфери. Обґрунтовано чинники, що стримують інноваційний розвиток та загрожують економічній безпеці України.
Keywords: інновація; інноваційний потенціал; інноваційна діяльність; інноваційний розвиток; економічна безпека