Серцево-судинна система - Пикалюк, Василь Степанович; Лавринюк, Володимир Євгенович; Шевчук, Тетяна Яківна; Шварц, Людмила Олексіївна; Апончук, Людмила Степанівна; Коржик, Ольга Василівна; Бранюк, Сергій Віталійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Розроблений згідно навчальної програми з курсу «Анатомія Людини» відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи робочої програми, методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів дисципліни, а також перелік питань для підготовки до екзамену (підсумкового контролю). Робочий зошит призначено для студентів денної форми навчання галузі знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальності 222 «Медицина» освітньої програми «Медицина».
Keywords: 611.1(076)