Планування та контроль в підприємницькій та торгівельній діяльності - Бортнік, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт та підготовки до практичних занять здобувачів освіти з метою підготовки до іспиту, формування та перевірки системи знань з методології розроблення перспективних і поточних планів, необхідності їхнього контролю. У них висвітлені ключові питання та завдання щодо визначення відповідних принципів планування та контролю на підприємстві, особливостей формування планів, проведення маркетингових досліджень, планування виробничих процесів і оперативно-календарного планування і контролю, матеріально-технічного забезпечення, виробничої потужності, оплати праці та виробничої інфраструктури, фінансів і витрат виробництва, оновлення продукції та розвитку підприємства, включаючи функції контролю за їх здійсненням.
Keywords: планування діяльності; контроль; підприємництво; 331.2