Економіка інноваційного підприємства : методичні вказівки до виконання курсової роботи - Геліч, Наталія Вадимівна; Helich, Natalia V.; Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, Liubov G. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Методична розробка містить основні вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка інноваційного підприємства», її структури та технічного оформлення, рекомендації щодо вибору теми, порядку захисту курсової роботи.
Keywords: інноваційна діяльність; innovative activity; інноваційне підприємство; innovation enterprise