Методологічні аспекти викладання іноземних мов студентам із вадами слуху в ВНЗ - Лубянова, О. В.; Lubyanova, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто основні напрямки викладання іноземних мов студентам ВНЗ із вадами слуху та показано, як впровадження сучасних розробок у цій галузі сприяє подальшому розвитку професіоналізму молодих людей з особливими потребами та зростанню їх комунікативних здібностей. The article discusses the main directions of teaching foreign languages to students of universities with hearing defect, and shows how the introduction of modern developments in this area contributes to the further development of the professionalism of young people with special needs and increase of their communication skills.
Methodological Aspects of Teaching Foreign Languages to Students with Hearing Defect in Universities
Keywords: сурдопедагогіка; deaf education; вади слуху; hearing defect; мультимедійні засоби; multimedia