Алла Адамівна Дмитренко : біобібліогр. покажч. - Сидорук, Інна Петрівна; Гула, Тетяна Юріївна; Дмитренко, Алла Адамівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2020)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях кандидата історичних наук, доцента кафедри документознавства і музейної справи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Алли Адамівни Дмитренко. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1984 до 2020 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками та фотоілюстраціями. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; 930(477.82)(092)(01)