Паразитологія - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Зінченко, Марія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 11 лабораторних робіт з курсу «Паразитологія», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія» за освітніми програмами «Біологія», «Лабораторна діагностика», галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)» за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров’я людини», спеціальності 014 «Середня освіта (Природничі науки)» за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Природничі науки». До кожної лабораторної роботи наведена тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи з детальними ілюстраціями об’єктів, що розглядаються. В кінці наведено список рекомендованої літератури.
Keywords: паразитологія; паразитичні найпростіші; гельмінти; методи дослідження паразитів; 591.69 (075.8)