Єврейська громада Рожища: етапи формування і розвитку - Надольська, Валентина Василівна (My University, 2022)
У статті висвітлюється життєдіяльність єврейської громади містечка Рожище упродовж всього часу її існування (останні десятиріччя ХVІІІ ст. - 1942 р.).
Keywords: Волинь; єврейська громада; Рожище; торгівля; ремесла; синагога; талмуд-тора; благодійність; єврейські партії; юдаїзм; гетто