Реалізація регіональних інформаційних і комунікаційних проектів ЄС в Україні - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2016)
Аналізуються інформаційно-комунікаційні проекти ЄС, реалізовані в Україні
Keywords: інформація; комунікація; проекти ЄС; європейські студії