Анімаційна служба готельних підприємств як перспективний напрям інноваційної діяльності в Україні - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна (Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, 2017)
У статті розглянуто процес організації анімаційної діяльності, яка заснована на формуванні та реаліза ції розважальних програм. Визначено, що анімаційний менеджмент як один із видів спеціалізованого менеджменту здійснюється за рахунок виконання взаємопов’язаних і взаємообумовлених у часі функцій планування, організації, мотивації і контролю анімаційної діяльності, які організовуються під час вирішення певних завдань. Доведено , що готельна анімація робить відчутний внесок у виконання усіх умов позитивного перетворення потреб туриста в його задоволеність і позитивну оцінку готелю.
Keywords: анімаційна служба; анімаційні програми; анімаційна діяльність; анімаційний менеджмент; готельна анімація; 640.41:379.8.339.13(477+100)