Педагогічна майстерність - Бартків, Оксана Степанівна; Мельник, Ірина Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
На основі узагальнення науково-педагогічних досліджень і педагогічного досвіду розкрито теоретичні основи, методичні вимоги та подано практичні рекомендації для підготовки здобувачів освіти до вивчення ОК «Педагогічна майстерність вихователя дітей раннього і дошкільного віку». Особлива увага зосереджена на обґрунтуванні сутності педагогічної майстерності, її структурних елементів та головних шляхів формування. Подано практичні матеріали для здобувачів педагогічних професій з ефективного самоформування професійної педагогічної майстерності. Для здобувачів освіти педагогічних спеціальностей й усіх, хто цікавиться питаннями самовдосконалення професійної педагогічної майстерності.
Keywords: Педагогіка; педагогічна тактика; педагогічна майстерність; майбутні вихователі; імідж педагога; самоосвіта; 37.091.12:005.336.5(072)