Тернопільський стадіон імені Романа Шухевича – визначна туристична атракція краю - Дем'янчук, Олена Григорівна; Єрко, Андрій Віталійович; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2023)
Здійснено дослідження сучасної ролі спортивної інфраструктури в туристичному обслуговуванні. Визначено головний спортивний об’єкт м. Тернопіль та Тернопільської області. Вивчено основні етапи становлення та функціонування стадіону. Проаналізовано його роль як туристичної атракції міста та регіону, встановлено проблемні моменти функціонування та запропоновано заходи щодо їх вирішення.
Keywords: туризм; туристична атракція; спортивна інфраструктура; спортивний об’єкт; м. Тернопіль; Тернопільська область; 911.3:379.8:[930.85(477.82)