Концертно-виконавська діяльність бандуристів української діаспори Канади - Чернецька, Наталія Григорівна (Вежа-Друк, 2018)
У роботі представлене сольне та ансамблеве виконавство бандуристів Канади (П.Конопленко-Запорожець, В. Мота, В. Мішалов, Р. Боцюрків, хор “Бандурист”, Канадська капела бандуристів, ансамбль “Кобзарі”, капела “Золоті струни”) , висвітлено функціонування інституцій навчання гри на бандурі для дітей і молоді.
Keywords: музична культура; бандурист; Канада; концертне виконавство; капела бандуристів