Фінансові системи країн Європейського Союзу - Карлін, Микола Іванович; Івашко, Олена Анатоліївна (Вежа-Друк, 2022)
У підручнику розкрито теоретичні основи формування і вико- ристання фінансових ресурсів у країнах Європейського Союзу. Значну увагу приділено особливостям функціонування фінансових систем у «старих» країнах-членах ЄС, а також у нових країнах-членах Європей- ського Союзу з 2004 р. Підручник стане в нагоді студентам-еконо- містам, а також міжнародникам, правникам, історикам, політологам, соціологам, всім тим, хто зацікавлений у вивченні досвіду країн ЄС з реформування їхніх фінансових систем.
У підручнику розкрито теоретичні основи формування і вико- ристання фінансових ресурсів у країнах Європейського Союзу. Значну увагу приділено особливостям функціонування фінансових систем у «старих» країнах-членах ЄС, а також у нових країнах-членах Європей- ського Союзу з 2004 р. Підручник стане в нагоді студентам-еконо- містам, а також міжнародникам, правникам, історикам, політологам, соціологам, всім тим, хто зацікавлений у вивченні досвіду країн ЄС з реформування їхніх фінансових систем.
Keywords: фінансова система; фінансові ресурси; фінанси; Європейський Союз; 336(4)(07)