За вільну Україну : Історія боротьби ОУН-УПА з нацистами - Дейнека, Людмила Панасівна; Рудянин, Іван Петрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Українській повстанській армії, збройному крилу Організації українських націоналістів, цього річ виповнилося 75 років. Рекомендований бібліографічний покажчик представляє літературу, яка висвітлює питання історії створення ОУН-УПА, їх боротьбу з нацистами в 1941–1944 рр., українську та зарубіжну історіографію повстанських рухів. Окремо висвітлено діяльність ОУН-УПА на теренах Волині. Більшість джерел взято із фондів бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки, на що вказують класифікаційні індекси ББК
Keywords: бібліографічні видання; 63.3(4уКР)я1