Сутність, значення та класифікація обєктів нерухомості - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2014)
Визначено види об’єктів нерухомості, здійснено їх класифікацію. Обґрунтовано сутність нерухомості, як економічної категорії та показано подвійний характер їх функціонування, що розширює сферу дослідження і підкреслює її значущість.

The types of properties, their classification. The essence of real estate as an economic category and shows the dual nature of their operation, which expands the scope of research and emphasizes its importance.
Keywords: ринок нерухомості; об’єкти нерухомості; ринкова економіка; real estate market; real estate; market economy