The role of national media in the implementation of the European Union communication policy principles - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, Nataliia P. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин, 2013)
У статті йдеться про роль місцевих засобів масової інформації у реалізації цілей та принципів комунікаційної політики Європейського Союзу. Місцеві ЗМІ несуть відповідальність за сприйняття громадянами ЄС політик Союзу, бо є форумом для політичних та соціальних обговорень та дискусій. Однак журналісти місцевих ЗМІ натрапляють на певні перешкоди на шляху до якісної інформації про політики ЄС.

The article focuses on the role of local mass media in the implementation of goals and principles of the European Union Communication Policy. Local mass media are responsible for the EU citizens’ perception of the Union policies since they are the forum for political and social debates and discussions. However the reporters of local mass media face some obstacles on the way to the qualitative information on EU policies.
Роль національних ЗМІ у реалізації принципів комунікаційної політики Європейського Союзу
Keywords: комунікаційна політика ЄС; місцеві засоби масової інформації; Генеральний директорат з комунікації; European Union Communication Policy; local mass media; Directorate General for Communication