Роль музею археології Волинського державного університету імені Лесі Українки у збереженні історичної пам’яті - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko T. V. (My University, 2006)
У системі музеїв України особливе місце займають музеї вищих навчальних закладів. Одним із вузівських музеїв Західного регіону України є археологічний музей Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Яцечко-Блаженко Тетяна Володимирівна - ст. викл. кафедри археології, давньої та середньовічної історії України Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: ВДУ; музей археології; екскурсія; експонат