Психічне здоров’я людини як життєвонеобхідний ресурс: в науковому психологічному вимірі - Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
В науковій публікації здійснено теоретичний аналіз проблеми психічного здоров"я людини в психологічних теоріях.
Keywords: психічне здоров"я людини; психічні ресурси людини