Інституційне забезпечення соціального партнерства - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2009)
В статті розглянуті формування та розвиток інституційного забезпечення діяльності соціальних партнерів, визначено пріоритетні напрямки його вдосконалення на найближчу перспективу. Розкрито функції та принципи діяльності Національної тристоронньої соціально-економічної ради, Федерації роботодавців України, Федерації професійних спілок України. In the article the considered forming and development of the institutsiyne providing of social partnership, certainly priority sending of his perfection to the nearest prospect. Functions and principles of activity of National trilateral socio-economic advice, Federation of employers of Ukraine, Federation of trade unions of Ukraine are exposed
Institutsiyne providing of social partnership
Колосок Андрій Мирославович - кандидат економічних наук, старший викладач кафедри економіки і підприємництва та інноваційної діяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: соціальне партнерство; інституційне забезпечення; social partnership; Національна тристороння соціально-економічна рада; Федерація роботодавців України; Федерація професійних спілок України