Лабораторний журнал з фізіології та біохімії рослин - Машевська, Алла Степанівна; Єрмейчук, Тамара Музаффарівна; Mashevska, Alla S.; Yermeichuk, Tamara M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
В методичних вказівках представлено лабораторні роботи, що висвітлюють основні розділи програми курсу «Фізіологія та біохімія рослин». Лабораторний журнал призначений для допомоги студентам ІІІ курсу біологічного факультету заочної форми навчання у підготовці та виконанні лабораторних робіт з курсу «Фізіологія та біохімія рослин».
Keywords: Вуглеводи; Ліпіди; Білки; Транспірація; Інтенсивність транспірації; Каталаза