Деякі методичні аспекти розвитку рефлексії студентів-першокурсників у процесі вивчення математики - Швай, Ольга Леонідівна; Shvai, Olha L. (Криворізький національний університет, 2013)
Розглядаються деякі методичні аспекти розвитку рефлексії студентів-першокурсників у процесі вивчення математики. Some methodological aspects of reflection of students in the study of mathematics are considered.
Some methodological aspects of reflection of students in the study of mathematics
Швай Ольга Леонідівна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: методика; рефлекція; method; reflection