Деякі питання побудови макроекономічних моделей - Бегун, Світлана Іванівна; Зорій, Надія Мирославівна; Begun, Svitlana I.; Zoriy, N. M. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2001)
Розглянуто особливості побудови макроекономічних моделей. Проаналізовано розвиток простої кейнсіанської моделі для закритої та відкритої економіки.
Keywords: макроекономічна модель; екзогенні і ендогенні змінні; закрита, відкрита економіка; макроеконометрична модель.; macroeconomic model; exogenous, endogenous variables; close, open economy; macroeconometric model