Діяльність Волинського обласного та місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (2019 р.) - Ковальчук, Надія Миколаївна; Мороз, Михайло Степанович; Суворова, Тетяна Іванівна (Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2020)
У статті проаналізовано види діяльності обласного та міських центрів. Заходи сплановані так, що до їх участі можуть долучатися як здорові так і інваліди, як дошкільнята так і люди похилого віку, ветерани спорту. У 2019 році в роботі центру взяли участь 15,9% населення Волині. В області створено достатньо умов для підвищення рухової активності, а завдяки їй і для покращення здоров’я.
Keywords: рухова активність; вікові категорії; фізкультурно-оздоровчі заходи; спортивно-масові заходи