Історичний розвиток біологічних систем - Білецька, Марія Григорівна; Теплюк, Вадим Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Методичні рекомендації для проведення практичних робіт із курсу «Історичний розвиток біологічних систем» містять матеріали історичного розвитку живих форм, викладені у геохронологічній послідовності. Наводиться характеристика викопних форм окремих геологічних ер і періодів. Рекомендовано студентам заочної форми навчання факультету біології і лісового господарства освітнього рівня магістр.
Keywords: філогенез; палеонтологія; викопні форми; геохронологія; 57.07(091)(072)