Психологія (загальна, педагогічна та дитяча) - Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розроблені методичні рекомендації мають на меті допомогти студентам педагогічних спеціальностей у формуванні системи знань щодо загальних особливостей функціонування психіки людини, її законів та механізмів в період дитинства та навчання у школі. Для бакалаврів освітньої програми 013 Початкова освіта.
Keywords: силабус; психологія загальна; психологія дитяча; 159.9(07)