Ортобіоз особистості - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Ортобіоз особистості» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології, Кафедра педагогічної та вікової психології). Розміщення джерел (146 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; основи психології ортобіозу; Саногенний потенціал особистості; 159.923(01)