Методичні рекомендації до написання курсової роботи з історії України - Малеончук, Галина Олександрівна; Панишко, Сергій Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять відомості про етапи написання курсової роботи з історії України, її структури, вимог до оформлення тексту та списку використаних джерел. Подано методичні поради щодо захисту результатів дослідження. Рекомендовано здобувачам освіти другого курсу, спеціальності 032 Історія та археології, освітньо-професійної програми «Історія, європеїстика, археологія»
Keywords: методичні рекомендації; курсова робота; дослідження; академічна доброчесність; джерела дослідження; 94(477)(072)