Функціональна характеристика навчального хорового колективу в системі професійної підготовки майбутніх педагогів-музикантів - Мойсіюк, Василь Васильович; Зарицький, Андрій Олександрович (Інститут інноваційної освіти, 2020)
Ефективність роботи навчального хорового колективу залежить від добре злагодженої організаційно-функціональної структури навчального хорового колективу та його виконавського складу, а саме: диригента-керівника (музиканта-професіонала, від якого в значній мірі залежить продуктивність вокально-хорової діяльності студентів), концертмейстера хору та окремих виконавців.
Keywords: хоровий колектив; професійна підготовка; майбутній педагог; функціональна характеристика