Економіко-математичні моделі та методи, інформаційні технології управління проектами : програма нормативної навчальної дисципліни (ОС магістр, спеціальність «Менеджмент», освітня програма «Управління проектами») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Економіко-математичні моделі та методи, інформаційні технології управління проектами» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра 073 «Менеджмент», освітньої програми «Управління проектами». Предметом вивчення навчальної дисципліни є методологія та інструментарій побудови і розв’язування детермінованих оптимізаційних задач, інформаційно-комунікаційні технології в управлінні проектами. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Лінійні оптимізаційні моделі. 2. Нелінійні оптимізаційні моделі. 3. Економетричні моделі. 4. Предметна галузь інноваційного проектного менеджменту. 5. Застосування комп’ютерних технологій в інноваційному проектному менеджменті.
Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузь знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальність 073 «Менеджмент» освітня програма «Управління проектами»
Keywords: економіко-математичні моделі та методи; economic and mathematical models and methods; інформаційні технології; information technology; управління проектами; project management