Дослідження споживчої поведінки на цінову політику транспортних послуг - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У сучасних умовах ринкової системи, різкого падіння обсягу перевезень збільшується конкуренція на ринку з надання транспортних послуг. Згідно з цими проблемами завданням маркетингу є створення умов для споживача придбати послуги відповідного надавача транспортних послуг.
Для транспортних підприємств це означає, що вони повинні не тільки відмінно обслуговувати клієнта, а й запропонувати нові види послуг або підвищити їх якість настільки, щоб у споживача виникло бажання і надалі звернутися саме до цього підприємства, виду транспорту
Keywords: дослідження; споживач; транспортні послуги; споживацька поведінка