Насмішка та іронія як основні засоби вираження вербальної агресії у політичному дискурсі (на матеріалі промов Ж.-М. Ле Пена) - Гуз, Олена Петрівна; Huz, Olena P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Проаналізовано характерні особливості сучасного політичного дискурсу. Розглядаються насмішка та іронія як основні форми вираження вербальної агресії в політичній комунікації. This article deals with are reviewed as main forms of the verbal aggression in political communication.
Mockery and irony as main forms of the expression of the verbal aggression in political discourse (on the basis of the speeches of J.-M. Le Pen)
Keywords: політичний дискурс; вербальна агресія; адресант; адресат; іронія; насмішка; political discourse; verbal aggression; addresser; addressee; irony; mockery