Електроніка: конспект лекцій - Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович; Kevshyn, Andrii H.; Halian, Volodymyr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Електроніка» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціалізаціями «Фізика твердого тіла», «Комп'ютерна фізика та моделювання», «Інформаційно-вимірювальні технології». У курсі розглядаються фізичні явища та процесів, які лежать в основі роботи напівпровідникових приладів, принципи роботи радіоелектронних пристроїв, в тому числі й цифрових, побудованих на базі напівпровідникових приладів. У навчальному виданні поданий теоретичний матеріал згідно програми навчальної дисципліни «Електроніка» для студентів спеціальностей 014.08 «Середня освіта (Фізика)», 104 «Фізика та астрономія», 105 «Прикладна фізика та наноматеріали». Рекомендовано для студентів, які навчаються за спеціальностями галузей Освіта/Педагогіка, Природничі науки, а також для інженерно-технічних спеціальностей у вишах, що вивчають модулі з даного предмету.
Electronics: summary lecture
Keywords: електрорадіокомпоненти; фізичні основи напівпровідникових приладів; напівпровідникові діоди