Напрями підвищення рівня ефективності реалізації природоохоронних заходів в діяльності підприємства - Найдич, Владислав Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У магістерській роботі досліджено еколого-економічну систему підприємства; нормативно-правове забезпечення екологічної безпеки підприємства; Методичні підходи оцінки рівня еколого-економічної діяльності підприємства; Здійснено організаційно-економічну характеристику підприємства; проаналізовано економічний стану та результати діяльності підприємства, а також показників його природоохоронної діяльності; Змодельовано та запропоновано заходи для підвищення ефективності природоохоронної діяльності підприємства; розроблено модель еколого-економічної безпеки підприємства.
Keywords: еколого-економічна система; природоохоронні заходи; рівень ефективності; охорона природи