Релігійні мирянські організації та їхній вплив на громадянське суспільство в незалежній Україні - Куцик, Андрій; Kutsyk, Andrii (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано особливості створення та діяльності мирянських організацій, їхні статути, вплив на громадянське суспільство в умовах сучасного глобалізаційного світу.
The Religious Laic Organizations and Their Impact on Civil Society in Independent Ukraine
Keywords: релігія; religion; мирянські організації; laic organizations; братство; fraternity; молодь; youth; катехізація; catechesis; 27-732.6:061.2